Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Thu, May
99 New Articles

PNL Turda, de Ziua Armatei României

PNL
Typography

Ziua de 25 octombrie, este o zi simbolica, o sarbatoare de suflet in care aducem cinstire Armatei Romane pentru eroismul si jerfa prin care, de-a lungul vremii, ostirea noastra si-a ingemanat faptele de vitejie cu soarta neamului romanesc cel drept credincios.

La aceasta mareata sarbatoare si moment de cinstire a eroilor neamului, rugam pe Dumnezeu si pe Sf. Mare Mc. Gheorghe protectorul Armatei Romane, sa-i ocroteasca pe soldatii nostri ori unde se afla, la datorie in Tara, sau in misiune afara , sa binecuvinteze familiile in care s-au nascut si au crescut, invatand dragostea de neam, iubirea de Tara, respectul fata de valorile noastre sfinte si credinta in Dumnezeu.

La multi ani Armatei Romane , vesnica cinstire si pomenire nemuritorilor eroi ai neamului romanesc!

Organizatia PNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS