Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Mesajul PNL Turda pentru 1 Decembrie

PNL
Typography

Suntem români și acest lucru ne obligă să vedem și să simțim data de 1 decembrie 1918 evenimentul cel mai important al istoriei romanilor şi semnifică împlinirea idealului românesc de a trăi liber într-un singur stat naţional unitar.. Este ziua în care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu România. Este ziua când am devenit: România.

100 de ani de unitate ,putere si fratie!

Asa cum spunea cardinalul Iuliu Hossu: "Cum ne vedeţi azi îmbrăţişaţi frăţeşte, aşa să rămână îmbrăţişaţi pe veci toţi fraţii români".

1 decembrie reprezintă istorie, rădăcini și iubire de țară.

1 decembrie trebuie să fie emoție!

La mulți ani, România! Fii România!

PNL ORGANIZATIA TURDA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS