Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct
101 New Articles

EXCLUSIV: De azi, Cristi e aici! Primarul Cristian Matei este, oficial, în PNL. Declaraţii exclusive!

PNL
Typography

După ce o perioadă destul de bună a cam plutit un val de incertitudine asupra apartenenţei politice oficiale a primarului turdean Cristian Matei, iată că, de azi, din ultima zi a lunii ianuarie 2020, se poate vorbi despre înregimentarea în mod oficial a primarului turdean în rândurile liberalilor.

Anunţul oficial a fost făcut în cadrul petrecerii de microrevelion organizate de liberali la o sala de evenimente de la Câmpia Turzii la care, printre alţii, au participat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, preşedintele Organizaţiei de Femei din cadrul PNL, Mihaela Suciu, preşedintele interimar al PNL Turda, Lucian Cordiş, şi deputatul Cristina Burciu.

De la nivel judeţean participă domnul Tişe, doamna preşedintă a organizaţiei de femei Mihaela Suciu... Evenimentul a fost deschis de preşedintele interimar Lucian Cordiş şi a mai luat cuvântul şi doamna Burciu, iar la final am vorbit şi eu” ne declara, în exclusivitate, primarul Cristian Matei într-o discuţie telefonică purtată în urmă cu câteva minute.

Toată lumea a vorbit despre noul PNL” completa Cristian Matei adăugând că Alin Tişe a fost cel care a anunţat, oficial, intrearea primarului turdean în rândurile liberalilor.

Este un eveniment reuşit, cu foarte multă lume la care sunt prezenţi membri PNL, dar şi cei care şi-au depus adeziuni de intrare în partid începând cu circa trei luni în urmă, dar şi alţi câţiva invitaţi care, sunt convins, vor adera la PNL” a mai adăugat primarul turdean.

Pentru că era un subiect pe care nu îl putem trece cu vederea, nu am ratat ocazia să îl întrebăm pe Cristian Matei dacă echipa de consilieri locali care în 2016 au ajuns în forul deliberativ local de pe listele social-democraţilor turdeni va face, la rândul ei, pasul înspre PNL. “Eu nu le-am cerut o părere. Încă este inoportun să discutăm pe acest subiect. Ei, printr-o trecere oficială la PNL, şi-ar pierde mandatul. Deocmadată nu se întâmplă acest lucru, cu atât mai mult cu cât de exclus nu au fost excluşi din PSD. Aşa că ei îşi fac în continuare datoria în Consiliul Local aşa cum şi-au făcut-o şi până acuma” a conchis cel mai proaspăt liberal oficial turdean, primarul Cristian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS