Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Tu ce faci de Dragobete anul acesta?

PNL
Typography

PNL Turda ți-a pregătit câteva surprize chiar în centrul orașului! Tu nu trebuie decât să vii cu persoana iubită!

Veți avea ocazia să vă declarați afecțiunea pe un bilețel care va fi legat de un balon și lansat pe cer sau să vă imortalizați iubirea printr-un desen făcut pe loc de către un artist, și printr-o fotografie cu o ramă specială.

În plus, poți câștiga un premiu pentru tine și persoana iubită în cadrul unei tombole sau să vizionați împreună un film romantic.

Și dacă toate acestea nu erau îndeajuns, veți avea posibilitatea să vă căsătoriți pentru o zi, cu un certificat semnat de însuși Cupidon!

Sună fain?

Hai luni, 24 februarie, de la 15:00, pe pietonala din Turda și #IubesteRomânește! 

Link către evenimentul de pe Facebook:  https://www.facebook.com/events/181809376457031/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS