Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

S-a stabilit: candidatul la funcţia de primar al Turzii din partea PSD e Răzvan Ciortea

PSD
Typography

Joi, 9 iulie a avut loc o şedinţă CEx (Comitetului Executiv) judeţean al PSD în cadrul căreia s-au aprobat candidaţii la funcţiile de primar din partea social-democraţilor la nivelul judeţului Cluj.

În ceea ce priveşte municipiul Turda, ceea ce era deja o perspectivă, a devenit concret: s-a stabilit, prin vot, ca pentru funcţia de primar al municipiului Tuurda, din partea PSD să candideze Răzvan Ciortea.

Este o onoare pentru mine să fiu desemnat candidat din partea social-democraţilor pentru responsabila funcţie de primar al municipiului Turda. Pe lângă că mă onorează, această decizie mă şi obligă la diverse responsabilităţi şi voi face tot ce pot să nu dezamăgesc atât pe cei care mi-au acordat această onoare, dar mai ales pe cetăţenii municipiului nostru care vor decide să îmi acorde încrederea lor la alegerile locale din toamna acestui an. Daţi-mi voie să mulţuumesc şi pe această cale celor care cred în mine!”, spunea cel în care social-democraţii judeţului Cluj îşi pun toată încrederea, candidatul Răzvan Ciortea.

Din cadrul Comitetului Executiv la nivel judeţean fac parte preşedintele organizaţiei judeţene, secretarul organizaţiei judeţene precum şi preşedinţii organizaţiilor locale şi primarii sau viceprimarii social-democraţi (în multe cazuri aceştia fiind şi preşedinţi de organizaţii).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS