Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Trei dintre candidaţii PSD pentru Parlamentul României vorbesc despre programul şi atitudinea puterii (P)

PSD
Typography

Trei dintre candidaţii Partidului Social Democrat din judeţul Cluj pentru Senatul României şi Camera Deputaţilor - jurist Alexandru Cordoş, inginer Răzvan Ciortea şi economist Claudia Anastase - au  vorbit despre situaţia în care se află România sub guvernarea PNL.

Cei trei s-au referit la atitudinea actualei purteri şi la programul după care PNL consideră normal să guverneze.

Jur. Alexandru Cordoș - candidat PSD Cluj la Camera Deputatilor:

"Suntem în pragul dezastrului. PNL ne-a adus aici. PNL a devenit mai periculos decât virusul prin incompetența și impostura cu care a guvernat în ultimul an de zile țara. Sper într-o mobilizare masivă a românilor în 6 decembrie pentru a reuși să oprim răspândirea molimei liberale peste viața și sărbătorile creștine ale românilor și peste șansa la viitor a copiilor noștri."

Ing. Răzvan Ciortea - candidat PSD Cluj la Senatul României:

"Ești pustiit să mergi pe stradă și să nu-ți mai regăsești semenii, să interacționezi virtual cu prietenii și cunoscuții și să le simți descumpănirea și strigătul de ajutor pe toate căile iar tu, omul politic al opoziției, să nu poți construi ceva serios pentru acești oameni  pentru că orice faci va arunca în aer, în ieșirile de marți seara, cel care a uitat total să fie președinte românilor și a ales să promoveze steril în aceste vremuri doar mesajele virulente ale liberalilor.
Este esențial ca România să se reseteze total după alegerile din 6 decembrie, să le spunem un NU hotărât liberalilor pentru a reuși mai apoi să ne facem bine ca țară."

Ec. Claudia Anastase - candidat PSD Cluj la Senatul României:

"Este năucitor să vezi că puterea liberală şi-ar dori să le privești drept credibil programul de guvernare când este evident pentru toți românii că în aceste 8 luni de pandemie ei, liberalii, nu au fost capabili să facă funcționale cel puțin Directiile de Sănătate Publică, deși era ceva extrem de simplu de realizat, o activitate banală de organizare a unui call center funcțional, de comunicare cu bolnavii si contacții acestora, de realizare și monitorizare a unor elemente statistice care vizează oamenii, schemele pentru anchete epidemiologice și testările primare sau repetitive.
Suntem într-o țară cu o capacitate extraordinară de dezvoltare a softurilor complexe și totuși guvernarea nu a fost capabilă să solicite și să impună un soft simplist de culegere a unor date coerente pe tema SarsCov2 și de dezvoltare a unor câmpuri de monitorizare pe care să își fundamenteze apoi deciziile tactice și apoi pe cele strategice cu privire la reducerea numărului de cazuri de imbolnaviri cu SarsCov2.
PNL la putere reprezintă pentru țara noastră exact ceea ce reprezintă Direcțiile de Sănătate Publică pentru acei oameni care au avut contact cu ele în aceste 8 luni de pandemie: haos, dezorganizare și amatorism."

Material publicitar la comanda PSD
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS