Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Răzvan Ciortea, președinte PSD Turda: „Tragedia din această dimineață se poate repeta oricând! Sute de turdeni trăiesc în condiții mizere și se încălzesc cu ce dă Dumnezeu!”

PSD
Typography

În această dimineață, la ora 06.05, am fost martorul unei tragedii de proporții, la Turda, fiind activat Planul Roșu de intervenție. 6 turdeni, dintre care 4 copii, cu vârste cuprinse între 4 și 10 anișori, au murit din cauza nepăsării, a sărăciei și a incapacității autorităților locale.

4 copii, cu vârste cuprinse între 4 și 10 anișori nu vor mai apuca să se bucure de viață, să crească și să cucerească lumea, dar în situație similară, în pericol de moarte sunt sute de copii ai Turzii.

Dragi turdeni, în calitate de președinte al PSD Turda și de subprefect al județului Cluj îmi exprim profunda îndurerare față de drama trăită de concitadinii noștri de pe strada Nicolae Teclu și totodată, sunt revoltat la gândul că alte sute de familii din Turda trăiesc la limita subzistenței, în locuințe improvizate, în care se încălzesc cu sisteme improvizate, care le pot pune viața în pericol oricând.

Străzi precum Margaretelor, Viorilor, Labirint, Nicolae Teclu sunt puncte roșii pe harta Turzii, în care au ajuns doar promisiunile celor care conduc orașul ... iar acum au ajuns salvările și pompierii, în lipsa unor condiții propice!

Consider că, în secolul XXI, în care vorbim despre stații de încărcare pentru autoturismele electrice, sistem de transport periurban pe cablu și aquapark, ar trebui să ne preocupe viața și bunăstarea tuturor turdenilor!

Solicit, în mod ferm, măsuri reale și sustenabile pentru ca tragedia din această dimineață să nu se mai repete!

Domnule primar solicitați o întâlnire de îndată cu toți factorii decizionali aflați în subordinea dumneavoastră(S.P.A.S., Direcția Tehnică,administrator public,etc.),identificați vinovații și luați măsurile care se impun!

Mirosul de carne arsă și plânsetul celor care au supraviețuit nu poate fi explicat în cuvinte !

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

#șieicontează!"

Răzvan Iulian Ciortea,
Președinte PSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS