Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Subprefectul Răzvan Ciortea, despre mutarea statuii lui Avram Iancu: “Se pare că în orașul nostru, părerea turdenilor nu contează (doar din 4 în 4 ani), istoria nici atât”

PSD
Typography

Relocarea statuii lui Avram Iancu din centrul istoric al municipiului Turda a trezit reacţii. Una dintre acestea a fost cea a subprefectului Răzvan Ciortea.

Subprefectul Răzvan Ciortea a reacţionat pe reţeaua de socializare facebook chiar miercuri, 28 septembrie 2022, ziua relocării statuii:

Simbolul național, Crăișorul Munților nu are loc în centrul orașului și va fi inlocuit cu o amărâtă de scenă, care e mult mai importantă în viziunea unora dintre cei care ne conduc.
Cer primarului să prezinte public, turdenilor, avizele și cadrul legal în baza caruia a fost posibilă această locare.
Voi face toate demersurile legale necesare și voi sesiza autoritățile competente în soluționarea acestei situații de neimaginat.
Mutarea statuii este făcută EXCLUSIV din dorința autorităților locale.
Dacă dorința turdenilor este ca aceasta să rămână pe vechiul amplasament, nu înțeleg de ce nu este respectată.
Dl.primar, știți foarte bine că acest proiect poate fi modificat, menținând monumentul în centrul pietonal al orașului, acolo unde îl vor turdenii!
“Un popor care nu își cunoaște istoria și eroii, e ca un copil care nu își cunoaște părinții” - Nicolae Iorga

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS