Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Demisia lui Mihai Şandru, PSD: un fel de “adio, dar rămân cu tine”

PSD
Typography

Social-democratul Mihai Şandru, a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei Câmpia Turzii a Partidului Social Democrat, dar a precizat că rămâne în continuare alături de colegii săi.

Menţiunea a fost făcută pe reţeaua de socializare facebook, printr-un mesaj în care Mihai Şandru şi-a explicat gestul depunerii demisiei ca fiind în scopul creşterii şi dezvoltării organizaţiei într-un proiect nou.

Iată mesajul postat de Mihai Şandru pe facebook:

Dragi colegi.
Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați  sunat fiind îngrijorați de zvonurile auzite.
Vă anunț oficial că ieri mi-am depus demisia din funcția de președinte a organizației PSD Câmpia Turzii pentru a putea crește și dezvolta organizația într-un proiect nou.
Organizația noastră va crește  doar dacă avem curaj să facem lucrurile diferit pentru a obține rezultate diferite.
Voi rămâne un membru activ și un coleg pe care puteți să vă bazați în continuare.

Al vostru prieten și camarad,
Mihai Șandru

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS