Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

Avram Gal - Scrisoare deschisă

PSD
Typography

Preşedintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a adresat o scrisoare deschisă prin care şi-a manifestat dezamagirea referitor la o decizie a conducerii Liceului Teoretic “Pavel Dan” din Câmpia Turzii.

Redăm mai jos scrisoarea deschisa în dorma în care preşedintele PSD Câmpia Turzi a postat-o pe reţeaua de socializare facebook:

Scrisoare deschisă,

D-na Director al Liceului Teoretic Pavel Dan -Cristina POPA

Stimate Inspector General Școlar Cluj - Marinela MARC și

Stimate Ministru al Educației - Ligia DECA

Prin această scrisoare deschisă, doresc să vă exprim profunda noastră dezamăgire și nemulțumire cu privire la refuzul conducerii “Liceului Teoretic Pavel Dan Câmpia Turzii”  de a permite Clubului de fotbal Câmpia Turzii să folosească terenul sportiv al Liceului. Considerăm că această decizie nu este în interesul copiilor și tinerilor noștri și nu reflectă angajamentul declarat al Ministerului Educației pentru promovarea activităților sportive și dezvoltarea comunităților locale.

Clubul nostru de fotbal local Câmpia Turzii, are o contribuție semnificativă în dezvoltarea sportului în rândul tinerilor. Comunitatea noastră și-a asumat responsabilitatea de a oferi posibilitatea organizării de antrenamente și competiții pentru jucătorii noștri, promovând valorile fair-play-ului. Cu toate acestea, fără acces la un teren sportiv adecvat, sunt împiedicați să își îndeplinească  misiunea și să ofere oportunități egale pentru toți copiii interesați de fotbal.

Terenul sportiv al “Liceului Teoretic Pavel Dan” este un bun al orașului nostru și este subutilizat în afara orelor de curs, nefolosit și lipsit de viață. Este greu de înțeles de ce nu se poate permite clubului de fotbal să beneficieze de acest spațiu într-un mod responsabil și organizat. Prin această decizie, se pierde o oportunitate valoroasă de a crea sinergii între școală și comunitatea înconjurătoare și de a promova activități sănătoase și constructive pentru tineri.

Vă solicităm să reevaluați decizia conducerii “Liceului Pavel Dan” și să reconsiderați posibilitatea de a permite clubului de fotbal să utilizeze terenul sportiv al Licelului. Aceasta ar fi o măsură justă și benefică pentru toate părțile implicate, oferindu-le copiilor noștri oportunitatea de a se angaja în activități sportive și de a-și dezvolta abilitățile fizice și sociale.

Vă rugăm să acordați atenție acestei cereri urgente și să luați în considerare impactul pozitiv pe care îl poate avea asupra comunității noastre. Oferiți-le copiilor noștri șansa de a se bucura de un teren sportiv de calitate și de a se implica într-o activitate sănătoasă și educativă.

Așteptăm cu nerăbdare un răspuns favorabil din partea dumneavoastră și vă mulțumim pentru atenția acordată acestei chestiuni, în caz contrar ne vedem obligați să continuăm demersul nostru si să apelăm la Instituția Prim-ministrului.

Cu sinceritate,

Avram Marius GAL - președinte PSD Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS