Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Sun, Jun
104 New Articles

Tineretul Social Democrat din Cluj Napoca și-a ales, în acest weekend, biroul de conducere

PSD
Typography

Sâmbătă, 23.09.2023, a avut loc conferința de alegeri a TSD Cluj Napoca, în cadrul căreia a fost votat și validat noul birou de conducere al organizației. Conferințaaavut loc la The Office, Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77, de la ora10,  într-un cadrufestiv la care au participatpeste 120 de tineri social democrațiclujeni.

Format dintr-un număr de 33 de membri, după cum urmează:

Președinte - Milea Evelina-Georgiana

Secretar Executiv - Mareş Andrei

Vicepreședinți - Alina Andreicovici, Larisa Pleșa, Sabin Suciu, Bogdan Tarba, Alina Tonca, Andreea Pop și Bogdan Popa.

Membri: Andreea Arkosi, Antoniu Silviu, Alexandru Bădău, Ioana Bolba, Ovidiu Chiorean, Claudiu Frățilă, Vlad Goia, Horațiu Ignat, Luca Șerban, Marcoci Mihaela, Darius Mecea, Paula Mureşan, Mihai Naș, Neagu Luiza Cristiana, Mircea Niță, Orzac Ioan, Laviniu Pavel, Georgiana Pleșa, Adelin Sebastian Rus, Michael Schurger, Korch Ștefan, Mihai Tănase, Adriana Tonca și Alexandru Vlonga.

Biroul de conducere și-a primit votul de încredere din partea tinerilor participanți și este susținut de structurile PSD Cluj și PSD Cluj-Napoca.

TSD se angajează să fie liantul care unește studenții și tinerii din comunitatea clujeană, facilitând integrarea și participarea activă la viața civică și culturală a orașului. Dorim să le oferim tinerilor o platformă unde pot învăța, pot contribui și se pot dezvolta, în timp ce se bucură de sentimentul de apartenență la o comunitate solidă. Prin valorile și principiile noastre, dorim să construim o comunitate orientată spre mai bine și spre dezvoltare, unde fiecare tânăr se simte valorizat și parte integrantă a societății.” reflectă moțiunea prezentată de către echipa TSD Cluj Napoca, pentru noul mandat.

Procesul alegerilor a fost moderat de către președintele PSD Cluj-Napoca, Ovidiu Săcară, iar la prezidiu s-au aflat dl. Președinte a PSD Cluj, prof. univ. dr. Vasile Dîncu, și Secretarul Executiv a PSD Cluj, Alexandru Cordoș. De asemenea, printre invitați s-au numărat dl. Subprefect al județului Cluj, Răzvan Ciortea, și vicepreședintele ANSVSA, Ioan Oleleu, alături de reprezentanți și de președinții PSD din municipiile din județul Cluj.

Tinerii sunt pilonul principal în orice democrație care se respectă și spun acest lucru uitându-mă, în principal, la colegii mei care se află astăzi aici. Voi sunteți dovada clară că lucrurile merg într-o direcție favorabilă. Fiecare dintre voi, cei prezenți, aveți un vis. Ați intrat în ramura de tineret a PSD pentru a transforma acest vis în realitate. Vreți o schimbare, iar aceasta, trebuie să se întâmple. Astăzi scriem o pagină din istoria social-democrației clujene și vreau ca numele nostru să nu fie uitat atunci când o nouă generație ne va lua locul, ci să stăm ca pilon principal în dezvoltarea unei moșteniri de durată. Astăzi ne alegem liderii și cred cu tărie că rezultatul va fi cheia de boltă a tot ce am reușit să realizăm în acești ani. Cu momente bune, cu situații mai puțin plăcute, știu că munca nu va fi una ușoară, dar țineți minte că nu sunteți singuri, ci ne avem unul pe celălalt.”, a declarat Milea Evelina în calitate de președinte TSD Cluj Napoca.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS