Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Doar printr-o strategie clară și coerentă putem îndepărta tinerii turdeni de consumul de droguri

PSD
Typography

Să organizezi evenimente „insipide", în care tinerii citesc întrebări de pe foi nu este calea către prevenția consumului de droguri ... este o parodie inutilă, menită să bifăm o acțiune pe o agendă. Nu are efect, nu are nici o valoare, din perspectiva tineretului turdean.

De asemenea, să urlii toată ziua „Jos ăia, sus ăia!" fără să vii cu soluții coerente, viabile, inteligente, nu este opoziție politică – ci demagogie!

Partidul Social Democrat Turda, prin președintele său, Răzvan Iulian CIORTEA – candidatul PSD la funcția de Primar al Municipiului Turda vă propune o serie de măsuri rapide, eficiente și coerente pentru reducerea consumului de substanțe stupefiante în rândul tinerilor.

Avem zeci de polițiști locali, care – s-o spunem franc – taie frunze la câini și păzesc Primăria de activiști civici. Hai să-i scoatem la muncă. Patrule de polițiști locali să fie efectuate în perimetrul fiecărei școli turdene.

Haideți să le arătăm tinerilor din școlile turdene adevărata față a consumului de droguri: vizite periodice la centrele de reabilitare, la clinicile de psihiatrie infantilă în care zeci de copii se luptă cu adicțiile, interacțiuni cu persoane încarcerate, din sistemul penitenciar românesc, care au ajuns acolo unde sunt din cauza drogurilor.

Sesiuni de informare cu părinții, referitor la consumul de droguri, provocările adolescenței și fenomenul de bully-ing.

Consiliere psihologică gratuită pentru consumatori și părinții acestora.

Acestea sunt doar primele măsuri pe care vi le propunem.

Împreună, Facem Turda Frumoasă din nou!

PSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS