Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Drept la replică în urma articolului publicat de PNL în presa din Turda - "PNL Turda: Domnul Matei (PSD) a intrat într-o campanie eminamente populistă!

PSD
Typography

PSD Turda, prin președintele său Cristian Octavian Matei, dorește să clarifice punctul de vedere emis de PNL Turda vis a vis de așa-zisa activitatea de lobby în Consiliul Județean a d-lui președinte.

Punctul de vedere al PNL Turda este tendențios și total fals față de comunicatul de presă emis ieri, 24 martie 2016, de către PSD Turda, prin care se anunță sumele de bani alocate pe proiecte de la Consiliul Județean Cluj, asociațiilor și parohiilor din Turda și că d-l Cristian Matei în calitatea sa de consilier județean și de altfel singurul din Turda activ în acest moment, a votat pentru la fiecare dintre proiecte.

Menționăm că nicăieri în conținutul comunicatului de presă nu se regăsește cuvântul lobby sau că d-l Matei Cristian ar presta activități de lobby în Consiliul Județean Cluj, în consecință acuzația emisă public de PNL este una falsă și o considerăm un atac la persoană. Dacă așa consideră PNL Turda că este corect să procedeze informând cetățenii despre activitatea reprezentanților Consiliului Județean începem să înțelegem de ce în Turda nu avem drumuri reparate sau casă de cultură finalizată sau de ce în 12 ani de guvernare PDL-PNL imaginea publică a muncipiului este una execrabilă.

Dar probabil d-l primar Ștefănie, din nou în spiritul unui așa-zis bun edil local va realiza rondouri cu flori și va astupa câteva gropi încercând în acest fel să mai fraierească încă o dată electoratul din Turda pentru a-l alege. Cu această ocazie însă dorim să-i solicităm să facă public raportul din urma controlului Curții de Conturi, din care reiese ce activitate dezastruoasă a avut în calitatea sa de Primar al municipiului Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS