Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

OFSD Turda a continuat campania “Şi nouă ne pasă”

PSD
Typography

Miercuri, 04.04.2018,  Organizația Femeilor Social Democrate Turda a continuat campania  "Și nouă ne pasă!" , inițiată în urmă cu șapte ani.

Transpunând în practică perceptele de bunătate și milostenie, în pragul Sfintelor Sărbători Pascale, Organizația Femeilor Social Democrate a fost mesagerul iepurașului pentru 62 de elevi și preșcolari. Și de această  dată acțiunea s-a  bucurat nu numai de sprijinul dar și de prezența domnului primar  Cristian Matei (presedinte PSD Turda), a domnului consilier județean Alin Popovici precum și a consilierilor locali PSD.

Manifestând solidaritate față de copiii mai puțin favorizați din orașul nostru,  doamnele din cadrul OFSD Turda s-au deplasat la Centrul comunitar de igienă și sănătate Poiana, unde au împărțit cadouri pentru cei 44 de preșcolari de la Grădinița Școala Poiana și cei  18 elevi  de la "Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii străzii Turda",  constând în obiecte de igienă,dulciuri precum și îmbrățișări aducând pe fețele și în sufletele micuților un strop din Sfânta Lumină a Învierii.

OFSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS