Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Pesediştii de la Câmpia Turzii ridiculizează forumul economic organizat de administraţia Lojigan: “Au reuşit performanţa de a se face de mândra minune!”

PSD
Typography

Reţeaua de socializare facebook a dat glas nemulţumirilor social-democrate referitoare la marele forum economic anunţat cu ace de cravată şi sacouri scumpe de către administraţia condusă la Câmpia Turzii de liberali împreună cu foştii pedelişti (deh, e un adevăr, de ce să ne supere adevărul, nu?).

Că cine a dat startul, e mai puţin important însă nu strică să începem chiar cu celebrul de-acum Petre Popp (aşa se semnează pe fb, cu “pp” la final, să nu fie loc de confuzii), cel care s-a remarcat inclusiv prin încasarea indemnizaţiei de tătică chiar şi în paralel cu deţinerea funcţiei de consilier judeţean (să nu ne înţelegeţi greşit, doar spunem, în rest sănătate copilului şi, cum se mai spune, “să-i crească micul mare!”).

Apropo, citatele de mai jos sunt exact după forma şi asemănarea semnatarilor lor, motiv pentru care un disclaimer de genul “nu ne trageţi pe noi la răspundere pentru greşelile altora” e binevenit, ceea ce revine la a spune că orice posibilă greşeală sesizată în citate “e de la ei” (adică nu era bine orientată antena pe limba română).

Cu referiri inclusiv imagistice la Mobutu Sese Seko, fostul administrator public dădea de înţeles cum că “Republica CONGO, salvarea noastră!”.

Mai exact, Petre Popp scria:

Uimitor și fascinant, Câmpia Turzii va fi «salvată» economic de Congo, țara lui Mobutu Sese Seko.
Astăzi, în frumosul nostru oraș, a avut loc un seminar economic de nivel mondial organizat de primărie, la care au participat excursioniști de pe la ambasadele Iranului și Congoului, cărora li s-au prezentat mărețele realizări economice ale liberalilor și anume: îngroparea cablurilor electrice, etajarea grădiniței Pinochio și Capela mortuară de la Stația 110... «mari realizări» economice și strategice pentru dezvoltarea municipiului cu efect pe 100 de ani de acum înainte. Din partea română au participat funcționarii primăriei, chemați de urgentă la apel să umple sala de ședințe.
Trebuie să menționăm că în Republica Congo se practică politici «Europene» din evul mediu, adică exploatarea prin muncă a copiilor de exemplu, probabil asta este salvarea noastră.... Doamne ferește!!!
Lăsând gluma la o parte, cred că ar trebui să ne ocupăm de lucruri serioase, să luăm exemplul țărilor UE, al Germaniei, să fim serioși și cu capul pe umeri. Dezvoltarea durabilă se realizează cu parteneri judicioși care participă la conferințe economice reale, nu la parodii!

Consilierul local PSD Gabriel David i-a ţinut isonul fostului administrator public printr-o postare “intitulată” “Lojigan Sese Seko Kuku Wa Za Banga!”, în care consilierul David o dă în retorică spre “goliat-ul” Lojigan:

Oameni buni vin congolezii la Câmpia Turzii! Agricultura din zona o sa se facă cu africani. Nu vă mirați, am avut un director la Domeniul Public specializat în Africa și care o fi emigrat în Congo.
Sunt curios dacă cei 4000 de lei cheltuiți pentru forum au produs ceva. Am să-l întreb pe primar.....în ședința de Consiliul Local... câte parteneriate economice a semnat Câmpia Turzii cu Congo și Iran? Sunt tare curios

Mai femeie cumva, Monica Uiorean - tot consilier social-democrat la Câmpia Turzii - pozează uşor mai ponderată în postare:

Forum de afaceri, fără oameni de afaceri!
Cum poți face o întâlnire de afaceri în care oamenii de afaceri nu participă? Care poate fi scopul, cum poți atinge obiective economice fără businessmani? Ieri, Primaria Câmpia Turzii a organizat un forum economic la care au participat funcționarii din primarie, oamenii de afaceri au lipsit. O astfel de atitudine nu mă poate face decât să mă gândesc la faptul că în condițiile desființării «Incubatorului de Afaceri», oamenii de afaceri din zonă nu consideră administrația locală un partener și că cei care sunt determinanți sunt angajații primăriei.

Cât despre Isac Tudorache Ionel - unii încă se mai gândesc la el cu apelativul “Bă, Vituş!” - acesta pare să fi dat frâu liber unei postări marca Ştiri de Câmpia Turzii în care tot el s-ar fi exprimat.

Astfel Ionel Isaac - cu doi “a” - e convins că “AU REUSIT PERFORMANTA DE A SE FACE DE MANDRA MINUNE !!”.

În concret, Tudorel semnează următoarele:

Cu surle si trambite, administratia locala in frunte cu conducatorul sau, au anuntat organizarea si desfasurarea in municipiul Campia Turzii a unui forum economic cu larga participare: ambasade, specialisti in economie, oameni de afaceri etc., forum de la care se asteptau unele solutii economice pentru ca viata cetateanului din municipiul nostru sa fie mai buna. Dar numai asa nu sa intamplat. Au inceput sa se laude cu proiectele altora, numai ale lor nu, toata dezbaterea cazand in derizoriu din lipsa de subiecte serioase puse in discutie. Unii invitati chiar si-au permis sa ia in deradere actuala administratie de la Campia Turzii. Fara minimă expertiza sau macar o minima pricepere au facut dupa cum i-a dus mintea si capul si a iesit ce a iesit.
Penibil, rusinos, dar in acelati timp, regretabil !!

Nu în ultimul rând, Gheorghe Rece a pornit cu un selfie de la forum - alături de Tavi Ciobanu - şi alte câteva imagini care să-i susţină spusele, imagini pe marginea cărora a croşetat următorul text:

Ieri am participat la un Forum Economic Stand Up Comedy! Anuntat cu «surle si trambite», acest eveniment, care se dorea unul important pentru revigorarea economica a municipiului, s-a transformat intr-un stand up comedy autentic. Lasand la o parte faptul ca in afara de 2-3 oameni de afaceri, daca in sala nu erau cativa consilieri locali si angajatii primariei (adusi din timpul orelor de program), invitatii din Congo, Iran si Republica Moldova(fara «greutate» si influenta) ar fi vorbit «la peretii goi», discursul «mai marelui orasului» a fost lipsit de consistenta, in marea lui parte nu avea legatura cu invitatii si cu scopul intalnirii, plin de autolauda(se pare ca au murit laudatorii), cu prezentarea unor proiecte care nu erau ale lui, se discuta de zeci de milioane de euro la Campia Turzii de ne-am «speriat» cu totii auzind asemenea sume si cu expresii total nefericite de genul:« Campia-oras dormitor»(nu stiu la al cui dormitor se referea), «perla de pe coroana» ... Organizare modesta, prezentare oficiala de pe laptop cu versiune Windows piratata si un Primar de la Luna foarte pragmatic care a spus clar ca taxele si impozitele de la posibilul Parc Industrial Tetarom V vor intra la bugetul comunei Luna si care a pus «cireasa de pe tort» spunand despre acelasi posibil Tetarom V ca dupa finalizarea lui, Campia Turzii va deveni «o suburbie a comunei Luna»!. In concluzie, vorba unui cetatean respectabil din oras: cand vrei cu orice pret sa te faci de cacao, iti iese !!!!!!.

Demn de menţionat este că aceste postări au atras şi comentarii cum ar fi cele de tipul:

...SPER CĂ AȚI ÎNREGISTRAT,... EU IERI AVÂND O conferință LA INSTITUTUL DE ANALIZĂ ECONOMICĂ A ACADEMIEI ROMÂNE !” - Gheorghe Ionescu

Dar curățenie în oraș când se face” - Careja Verona

Probabil o să cultivăm mango!” - Monica Uiorean

O să plantăm bananieri în cartierul Șarât!” - Gabriel David

Spiritul lui Ceausescu a reinviat la Campia Turzii! Ce am retinut e ca drumurile din Câmpia Turzii sunt mai bune decât cele din pădurea tropicală din Congo! A recunoscut şi invitatul din Africa! O organizare de nivelul unei "suburbii a comunei Luna" , ca sa-l citez pe primarul Aurel Giurgiu, care rade pe înfundate şi face glume ori de căte ori primarul Lojigan se lauda cu Tetarom V.” - Adrian Mischian

Ce bine ca ne salveaza cineva” - Nela Istrate

Cand tii neaparat sa te faci de cacao pana la urma iti iese.” - Florin-Liviu Talos

Nu cred că mai scoate cineva orașul din colaps.Au nenorocit munca siderurgistilor distrugând combinatul. .nu prea vad cine sa ne ajute!!!” - Claudia Vescan

Am ajuns de rasul curcilor, asememta realizări numai"întâiul gospodar"mai putea crede că sunt reale, o să ne revedem peste doi ani, când contribuabilii, nu vor mai înghiți"găluște electorale", iar orașul va putea respira din nou normal!” - Florin Stefan Simon

O parodie de forum. Am participat,din pacate, la un stand up comedy.” - Gheorghe Rece

Nu fiti invidiosi ...pe Lojigan....daca voi nu ati putut ...el poate ....nici nu v-ati dat seama ca este in campanie electorala pt un nou mandat de primar.....in CONGO.....ii dorim mult succes....sa de-a Domnu sa ne scape Congo de acest vremelnic...care ne face de ras...orasul.....sa-l duca la ei in africa sa le arate ...marea asfaltare....sa le infinteze ...alora... politie locala ,sa le faca patinoar artificial si sa vada africanii cum se va schimba sistemul de impozitare pe strada primarului lor....ggg” - Pilu Covaci

Reindustrializarea orașului cu pomi bananieri !!!” - Tudor Bubau

Una peste alta nu ştim încă dacă textele menţionate ale pesediştilor sunt ecourile rezultatului loviturii de imagine date de primarele Lojigan date la nivelul social-democraţiei de la Câmpia Turzii, dar tot ce se poate!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS