Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Thu, Jun
91 New Articles

Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: “Din 1 ianuarie 2019 cota de TVA pentru serviciile de canalizare și pentru apa necesară la irigații va fi redusă la 9%”

PSD
Typography

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat  Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea art. 291 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal.

Iniţiativa prevede completarea articolului din lege în sensul extinderii sferei operaţiunilor pentru care se aplică cota redusă a taxei pe valoarea adăugată. 

Astfel, în forma finală adoptată, TVA de 9% va fi valabilă din 1 ianuarie 2019 şi pentru serviciile de canalizare, pentru serviciile de furnizare a apei potabile cota de TVA de 9% fiind aplicată încă de la începutul anului 2016.  

Consecinţa directă a diminuării taxei pe valoarea adăugată pentru serviciile de canalizare și pentru apa folosită la irigaţii va fi substanţială pentru români prin diminuarea valorii cheltuielilor de întreţinere a populaţiei.

Deputat PSD Cluj,
Cristina BURCIU

21 iunie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS