Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Fri, Jun
197 New Articles

Deputat Cristina Burciu: “Să scăpăm de președintele absent!”

PSD
Typography

Timpul, acest barometru irepetabil, ne face să ne aducem aminte din când în când, cine suntem și ce misiune avem în exercitarea funcțiilor pe care, cel puțin temporar, le deținem. Mă rog, așa ar fi firesc, să reflectăm cine suntem, ce suntem, și de ce suntem! Mă refer, evident, la oamenii cu putere de decizie în stat, dar oare câți dintre ei își pun realmente astfel de întrebări!

Zece ani, românii au fost încontinuu dezbinați, de un președinte care a confundat Instituția Prezidențială cu propria moșie. „Președintele jucător” a fost preocupat să intoxice spațiul public și românii cu subiecte conflictuale, divergente, întotdeauna menite să-i stârnească pe români unii împotriva altora. După retragerea „jucătorului”, românii și-au ales în funcția de președinte un personaj de factură diametral opusă, care promitea să fie un altfel de șef de stat, având în vedere experiența sa bogată de primar!

Vedem acum că timpul, acest judecător imparțial, care nu numără nici casele obținute nuștimcum, nici banii încasați din meditațiile prestate în timpul serviciului de primar, vine și ne amintește că sunt  aproape cinci ani de când președintele României este absent, mă iertați, domnul Klaus Iohannis! Un om care, atât de adânc preocupat fiind de soarta României și a românilor, nu se poate lăuda cu vreo altă realizare benefică în afara celei de a supraveghea ținutele fistichii din aparițiile publice ale soției domniei sale, și de a-și face selfie cu turiștii de pe lângă pârtiile de schi!

 Păcat, dragii mei români! Acest președinte de la care ați avut speranțe că va fi un personaj politic nou, mai puțin experimentat ce-i drept, dar care ar fi putut crea o emulație coagulantă pozitivă în societatea românească, v-a dezamăgit pe toți, fie că l-ați votat sau nu! În concluzie, acea așa-zis „revoluție” care l-a propulsat pe Klaus Iohannis în funcția de președinte al României, s-a dovedit a fi un doar un mare balon de săpun!

Edificator este doar faptul că șeful statului nu a făcut absolut nimic pentru creșterea și dezvoltarea României! Nu a făcut nici măcar vreun studiu de impact, niciun raport referitor la evoluția sectoarelor fundamentale precum educația, sănătatea, infrastructura, nu a făcut nimic. Nici rolul de mediator nu și l-a însușit, ba chiar a acționat samavolnic, din moment ce a blocat legea bugetului, a amânat nepermis creșterea alocațiilor copiilor, și s-a trezit în acest an că Guvernul PSD, pe care tot el l-a învestit, nu mai este bun și, vezi Doamne, trebuie decapitat!

Așadar, tineri români care vreți o țară ca afară, acum ați văzut că nu e prea mare diferență între Regele Lear și „Președintele Delir”! Să gândim bine și cu frică de Dumnezeu, pe cine vom alege în funcția de șef al statului la începutul iernii viitoare! Am avut un președinte jucător, avem acum un președinte somnoros și absent, avem nevoie de un președinte adevărat!

Cred cu tărie că România nu își mai permite un conducător de paie! Traseul european și euro-atlantic ireversibil al țării noastre impune un președinte destoinic, patriot, iubitor al valorilor tradiționale moștenite de noi din generație în generație! Să sperăm că îl vom avea începând cu alegerile prezidențiale de la finalul acestui an!

Deputat PSD Cluj,
Cristina BURCIU

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS