Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Organizaţia PSD Turda, desfiinţată de Liviu Alexa. Cristian Matei nu mai este preşedinte al PSD Turda. Totul motivat de lipsa de implicare în campania electorală a Vioricăi Dăncilă

PSD
Typography

Reunit în şedinţă miercuri, 30.10.2019 la ora 18.00, Biroului Permanent Judeţean PSD Cluj al Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat - organizaţie condusă de Liviu Alexa - a adoptat Hotărârea 40 din 30.10.2019.

Prin această hotărâre s-a decis:

Se dizolvă Biroul Organizaţiei Locale Municipale PSD Turda. Se numeşte ca şi preşedinte interimar al organizaţiei locale PSD Turda domnul Alexandru Cordoş, începând cu data de 30.10.2019”.

Potrivit aceluiaşi document, hotărârea a fost comunicată atât primarului turdean Cristian Matei, cât şi lui Alexandru Cordoş şi Organizaţiei municipale PSD Turda.

În documentul semnat de Liviu Alexa ca urmare a şedinţei BPJ al PSD Cluj se precizează că hotărârea dizolvării organizaţiei locale a PSD Turda s-a decis “având în vedere lipsa de implicare şi mobilizare în campania electorală privind alegerea Preşedintelui României din 2019”, Hotărârea 40/30.10.2019 fiind adoptată cu “unanimitate de voturi”.

Pentru cei care nu ştiu, sau au uitat, cel desemnat să deţină interimatul PSD la Turda, Alexandru Cordoş, a fost membru PSD, a fost şi senator PSD, apoi a trecut la PRU (Partidul România Unită).

Ba mai mult, în cadrul unui interviu oferit în calitate de preşedinte al PSD Cluj, Liviu Alexa a folosit cuvinte dure atât la adresa primarului turdean cât şi adresa celei care deţine funcţia de deputat din partea PSD, turdeanca Cristina Burciu.

Noi știam de Cristina Burciu că a avut contacte cu liberalii acum două săptămâni și am așteptat pe bune să aibă loc această trădare fără să fiu eu nevoit să le arăt cetățenilor care au ales-o, cât de putredă e ea” declara Alexa, cel care anunţa ca la următorul CEX al PSD va propune excluderea lui Cristian Matei din partid, preşedintele social-democraţilor clujeni motivându-şi această decizia în acelaşi interviu: “Cristian Matei reprezintă exact tot ce nu vreau eu să mai existe în PSD Cluj. El e baronașul local care a transformat filiala Turda și filiala Câmpia Turzii ale PSD în filiala Compania de Apă Arieș, instituție pe care a condus-o și a căpușat-o ani de zile. Din care a plecat lăsându-și ginerele șef la regie, ca să poată să se adape în continuare din banul public”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS