Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cristian Matei reacţionează: “Consider că decizia doamnei Burciu este una corectă”. Reacţiile în online sunt pozitive

PSD
Typography

Ca urmare a informaţiilor apărute în mass media referitor la hotărârea BPJ al PSD Cluj privind dizolvarea organizaţiei Turda a PSD şi demiterea din funcţia de preşedinte al PSD Turda a celui care acum deţine funcţia de primar al Turzii precum şi numirea, ca interimar, pentru PSD Turda a lui Alexandru Cordoş, primarul Cristian Matei reacţionează.

Iar reacţia primarului turdean a fost făcută public de acesta chiar pe pagina sa de facebook. Chiar mai mult, primarul turdean a reacţionat inclusiv privind informaţiile potrivit cărora deputatul turdean din partea PSD, Cristina Burciu, s-a arătat dispusă să voteze învestirea guvernului propus de liberalul Ludovic Orban.

Considerând - aşa cum am precizat chiar din titlu - că primarul turdean este de acord cu decizia Cristinei Burciu, Cristian Matei a scris:

Trebuie să înțelegem cu toții că nu mai putem să permitem ca răfuielile politice să afecteze soarta acestei țări! Pentru binele cetățenilor, trebuie să înțelegem că România are nevoie de un Guvern funcțional care să închidă bugetul, să adopte rectificarea și să realizeze un nou buget.

Ca primar al municipiului Turda, susțin o decizie corectă pentru binele comunității pe care o reprezint și pentru toți românii care în lipsa unui Guvern funcțional vor fi evident afectați de această stare de incertitudine, de lipsa bugetului de stat pentru anul viitor și de o situație în care nu își vor putea primi salarii pe finalul anului.

Mă așteptam la această reacție din partea conducerii PSD Cluj și mi-am asumat să apăr interesele cetățenilor cu orice preț.

Postarea primarului turdean nu a rămas fără reacţii pe aceeaşi reţea de socializare, parte din aceste reacţii fiind chiar cele prezentate mai jos:

“Foarte bine gindit Felicitari”

“Cetatenii primeaza...partidele sunt in slujba lor...sau ar trebui sa fie”

“Prin decizia asta tocmai mi-ati castigat votul la urmatoarele alegeri!Felicitari!”

“Felicitări si ma bucur ca sunteți printre putini politicieni care gandesc pozitiv. Partidul PSD se afundă din ce in ce mai tare într-o mocirlă de unde nu va mai iesi niciodată.”

“Domnule Primar daca schimbați toata conducerea de la fotbal ca nu se pricep si părinți spectatori sunt nemulțumiți ce se intampla acolo. Copii accidentați care nu au primit bani de la club pentru tratament .Sunt sigur că veti mai castiga mult mai mult .Ii spre binele orasului .Faceti o schimbare in bine”

“Așa primar are nevoie Orașul acesta!!! Trebuie să țină cu oamenii ce i reprezintă !!! Felicitări și mult respect Doamnei deputat”

“Felicitări! Succes în continuare meritați conducerea orasului”

“Un Primar pentru oamenii urbei. FELICITĂRI!”

“Bravo daca ar gindi toti p s d la fel ar fi alta tara”

“Am spus si o repet:PSD-ul are SI valori,are seniori dedicati cetateanului,are adevarate doamne ale politicii;da egal circumstantele,cand omul-Primar alege locul de bastina sa-l duca spre viitor promitator,trebuie sa fim alaturi de intaiul gospodar!Cu felicitari si multumiri !!!”

Acestea sunt doar o parte din comentarii, însă majoritatea sunt pozitive.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS