Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Marcel Bogdan precizează că nu a furat niciun start şi că “Teama de adevăr şi corectitudine naşte minciuna”

PSD
Typography

Posibil candidat al PSD Câmpia Turzii la fotoliul de primar al municipiului în alegerile locale care vor avea loc în acest an, Marcel Bogdan se arată dezamăgit de interpretările care ar fi apărut în presa on-line şi pe reţelele de socializare.

Cu un titlu fără echivoc - “Teama de adevăr și corectitudine naște minciuna” - Marcel Bogdan a scris pe contulk său de facebook un text prin care se arată oarecum intrigat de interpretările care s-au dat anunţului pe care l-a făcut privind intenţia de a intra în lupta electorală.

Ieri, pe forumul de dialog al social democraților din Câmpia Turzii, mi-am anunțat intenția de a candida la viitoarele alegeri locale pentru funcția de Primar.Am putut vedea cu această ocazie că am susținere, iar la scurt timp unii colegi au «exportat» știrea pe Facebook alături de unele comentarii și aprecieri.Au apărut însă în presă on-line comentarii din care reiese că aș fi furat startul la anunțarea candidaturii și că fac parte dintr-o anumită grupare” scria Marcel Bogdan pe facebook.

De asemenea, posibilul viitor candidat a explicat: “Mă simt dator să vă spun, așa cum am spus-o și colegilor din partid, că nu duc războiul nimănui, încerc să fiu drept, imparțial și corect în ceea ce spun și fac. Doresc o competiție transparentă și statutară unde voința majorității să clarifice lucrurile. Vă mulțumesc pentru susținere și încurajare.”.

Precizările făcute de Marcel Bogdan vin inclusiv în urma unui anunţ făcut, în acelaşi grup de dialog al social-democraţilor din Câmpia Turzii, de către consilierul judeţean Petre Pop, cel care nu demult a pierdut lupta pentru funcţia de conducere în PSD Câmpia Turzii.

Astăzi, colegul nostru Marcel Bogdan, pe forumul de dialog al social democratilor din Câmpia Turzii și exprimat intenția de a candida la funcția de PRIMAR, la alegerile locale din 2020, de intra în competiția internă și în bătălia pentru PRIMĂRIE. Pe mine personal mă bucură faptul că un om integru, un manager performant care și-a demonstrat probitatea profesională printr-o carieră de succes, realizată pe forțe proprii, fără suport sau intervenții politice își asumă acest rol și în dezvoltarea municipiului Câmpia Turzii!” scria ieri, 27 ianuarie, pe contul său de facebook Petre Pop, cu referire la Marcel Bogdan, cel care mai este cunoscut şi ca fost şef, pe rând, al Poliţiei din Turda şi apoi al Poliţiei Câmpia Turzii.

Revenind la precizările făcute de Marcel Bogdan, acestea au fost bine primite pe reţeaua de socializare, comentariile fiind pozitive:

Buna ziua! Ma bucur din tot sufletul ca veti candida la functia de primar al orasului nostru drag!!! Va apreciez pentru ceea ce sunteti si va asigur votul meu. Acest oras are nevoie de un om serios, integru, luptator pentru binele oamenilor si al orasului, asa cum sunteti dumneavoastra. Nu stiam daca este adevarat, am vazut doar postarile lui Petrica si a lui Ionel dar acum ca ati postat si dumneavoastra, cred. Nu ma intereseaza partidul din care faceti parte, va apreciez ca om, inainte de toate. Va doresc mult, mult succes! Cu drag! (Vasilica Marina Caluser)

Mult succes Marcel. Sunt convinsa ca o sa reusesti si o sa faci tot ce iti sta in putere pentu orasul nostru. Esti un om inteligent, corect si sufletist. Mult succes. (Mihaiela Rotar)

Marcel Bogdan, este un om integru, inteligent, nu poate fi corupt, cumparat sau vindut. De asemenea oameni are nevoie societatea noastră. (Ioan Arion)

Mult succes de asa primar are nevoie Campia-Turzii (Cristina Szolosi)

Dintotdeauna am fost si voi ramane adeptul adevarului, al corectitudinii si onestitatii. Salut alegerea dl Bogdan, care prin profesionalismul si dragostea pentru oras, sunt convins ca o sa aduca linistea si normalitatea printre concetatenii nostril din Iunie incolo. Pana atunci, va asigur de tot sprijinul si respectul meu! (Florin Stefan Simon)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS