Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

PSD Turda strânge rândurile

PSD
Typography

Noua connducere a PSD Turda este mai aproape de membrii şi simpatizanţii săi, dar mai ales de cei care simt şi gândesc cu adevărat în coordonatele adevăratei social-democraţii.

Astfel se impune o realiniere a tot ce înseamnă munca la nivelul organizaţiei PSD Turda,  întărirea relaţiilor cu membrii şi simpatizanţii turdeni ai social-democraţilor şi o reală aplecare asupra nevoilor ceteţenilor municipiului.

În consecinţă, actuala conducere a PSD Turda invită membrii şi simpatizanţii la noul sediu din Piaţa Republicii, nr. 46, etaj 1, iar cei care au nevoie de informaţii suplimentare pot să apeleze cu încredere numărul de telefon 0744-281843.

Invitaţia are inclusiv un aspect administrativ: membrii PSD Turda să îşi reînnoiască adeziunile având în vedere că o serie de documente ale filialei nu au fost predate de vechea conducere a PSD Turda către noua conducere. În plus, simpatizanţii care doresc să îşi arate şi mai mult sprijinul pentru PSD Turda şi vor să facă un pas mai departe pot completa adeziuni pentru a face parte efectiv din rândul social-democraţilor turdeni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS