Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Mon, Apr
274 New Articles

Tinerii social-democraţi vin în sprijinul comunităţii

PSD
Typography

Tinerii turdeni și-au rupt din timp și s-au întâlnit pe data de 08.03 la Pensiunea Edy, unde au puratat ample discuții despre problemele pe care le identifică în comunitatea turdeană precum și soluții la aceste probleme.

Vârsta acestora a variat între 17 si 26 de ani, majoritatea având vastă experiență în activități de voluntariat. întâlnirea a fost coordonată de Președintele Organizației de Tineret, Patricia Ciocan, alături de președintele Partidului Social Democrat, filiala Turda, Răzvan Ciortea.

Discuțiile despre tipul de activități care lipsesc societății turdene au gravitat în jurul activităților educaționale informale precum ateliere de lucru prin care tinerii să afle mai multe despre politică. De asemenea, necesitatea organizării mai multor activități sportive, dar și de caritate, grupul țintă fiind copii, tineri și vârstnici cu situație materială precară sau din medii defavorizate. Un alt grup țintă este cel reprezentat de tineri cu adicția drogurilor. Se vor realiza activități care să îi descurajeze din a consuma substanțe stupefiante. Este îngrijorător numărul tinerilor, chiar în comunitatea noastră, care ajung captivi ai cercului vicios al drogurilor, de aceea ne propunem să organizăm activități care să sprijine tinerii aflați în această situație.

Întâlnirea aceasta a fost formată dintr-un număr restrâns de tineri și a avut ca și scop identificarea problemelor pe care tinerii le identifică în societate, urmând ca în viitorul apropiat să se realizeze un eveniment extins cu tinerii turdeni care vor sa facă o schimbare în comunitatea în care trăiesc. Astfel că încurajăm toți tinerii turdeni să ne sprijine în realizarea activităților viitoare și implicare  pentru a crește comunitatea prin realizarea câtor mai multe evenimente. Toate schimbările mari au început cu un număr mic de oameni!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS