Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

Declaraţii după vot: Mircea Irimie, candidat ALDE la Primăria Turda

ALDE
Typography

Deputatul Mircea Irimie - candidat pentr un mandat de primar al municipiului Turda din partea ALDE - a votat la o secţie de votare de la Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" din Turda, în jurul orelor 11.00.

Alături de fostul viceprimar PD-L (mandatul 2008-2012) şi actual deputat Mircea Irimie au fost prezenţi şi "fruntaşi" ALDE Turda printre care se numărau Ovidiu Micu şi Adrian Sărmăşan.

La fel ca şi în cazul altor candidaţi, şi alături de Mircea Irimie a fost prezentă familia formată din soţia Simona şi copiii Diana şi Flaviu.

După ieşirea de la urne Mircea Irimie spunea că a votat pentru viitorul municipiului cu gânduri bune, la fel cum a votat şi "pentru viitorul copiilor noştri".

Iată ce altceva a mai declarat Mircea Irimie:

"Am votat cu încredere și cu speranță. Pentru unitate, pentru consens, pentru înțelegere, pentru progres.  Pentru un oraș modern, un oraș european, un oraș în care să existe curățenie, siguranță, confort, locuri de muncă bine plătite și eleganță pentru toată lumea. Arta cultura și sportul să fie acasă, iar pentru toți turiștii care vin la Turda, la Salină, să existe căldură și ospitalitate. Doamne ajută pentru Turda, Doamne ajută pentru turdeni!".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS