Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Thu, Dec
131 New Articles

Senatorul Alexandru Cordoş: “PSD nu mai este un partid al celor mulţi, ci un partid al intereselor”

Alexandru Cordoş

PRU
Typography

Recent reprezentant al Partidului România Unită (PRU) şi candidat din partea acestei formaţiuni la un post de senator în Parlamentul României, actualul senator Alexandru Cordoş nu a avut cuvinte de laudă despre partidul pe care l-a reprezentat ani de zile în cel mai înalt for legislativ al României, partid pe care l-a părăsit nu cu mult timp în urmă, PSD.

Prezent la conferinţa de presă prin care se prezenta consitituirea filialei Turda a PRU, Alexandru Cordoş a vorbit despre partidul din care a plecat, însă nu a vorbit “de bine”.

“Din punctul meu de vedere PSD s-a depărtat de valorile pe care le promova odată. Din păcate, nu mai este un partid al celor mulţi, ci este un partid al intereselor, vă spun cu toată responsabilitatea acest lucru” spunea senatorul prezent la Turda, intervenţie care a venit în urma unor declaraţii similare ale colegilor mai tineri din PRU care, la rândul lor, au plecat din PSD (Turda, în cazul de faţă) tocmai pentru că, spuneau ei, nu se mai regăseau în ceea ce se întâmpla în cadrul filialei.

Atât Martina Luca dar şi Ana Maria Revnic - prima preşedinte al organizaţiei de tineret a PRU Cluj iar a doua preşedinte al organizaţiei de femei a PRU Turda - aminteau că au avut divergenţe cu conducerea PSD şi, în consecinţă, “nu se mai regăseau” în ce înseamnă PSD de o bucată de vreme.

De asemenea, Alexandru Cordoş s-a mai referit şi la modul în care s-au întocmit listele de candidaţi atât la nivel naţional, dar şi la nivelul judeţului Cluj, unde, spunea Alexandru Cordoş, a existat un mod nedemocratic de lucru.

“La Cluj e vorba de un for format din oameni care nu reprezintă aproape pe nimeni, cu câteva excepţii, sunt persoane care nu cunoaştem ce vor” spunea senatorul insistând pe moduri de acţiune netransparente şi nedemocratice, “fără o conferinţă judeţeană” şi accentuând că “este pentru prima dată în ultimii 27 de ani când nu a fost consultat nimeni”.

Pentru o notă de acurateţe, Alexandru Cordoş îşi amintea: “Eu aveam semnături de la primari, viceprimari şi preşedinţi ai organizaţiilor locale... nimeni nu a făcut o şedinţă, să votăm să se prezinte fiecare...”, senatorul reiterând ideile de la care pornise în caracterizarea pe care o făcea: “Partidul nu mai reprezintă interesele celor mulţi şi apoi este modul nedemocratic, netransparent, bazat pe interese, prin care s-au realizat, la nivel judeţean şi naţional, aceste lucruri. Chiar puteţi verifica, sunt zeci de judeţe în România care vă vor spune ce v-am spus eu.”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS