Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

Moş Nicolae a lăsat daruri pentru copii şi la PRU Turda

PRU
Typography

Data de 6 decembrie a fost una plină de bucurie pentru un grup de copii de grădiniţă care au fost în vizită la sediul Partidului România Unită.

Moş Nicolae a trecut pe la sediul PRU Turda unde a lăsat mai multe daruri pentru copii din grupa “ˇSteluţele vesele” de la Grădiniţa “Căsuţa piticilor” din Turda instituţie de învăţământ condusă de Lucica Suciu.

Copiii au fost aşteptaţi de membri cu funcţii de conducere (dar nu numai) PRU Turda printre care Răzvan Ciortea (preşedintele filialei turdene), Dorina Arion (preşedinte organizaţia judeţeană de femei), Ana maria Revnic (preşedinte organizaţia de femei filiala Turda) sau Radu Viorel (preşedinte organizaţia de tineret a filialei turdene).

Şi pentru că e sezonul sărbătorilor, micuţii au răsplătit gazdele cu colinde şi cântece de crăciun sub atenta supraveghere a educatoarei şi părinţilor care îi însoţeau.

“Această grădiniţă rămâne, pentru Micro 3, o grădiniţă model. Au nişte cadre didactice extraordinare, devotate şi capabile încât uitaţi-vă ce minunaţi au fost azi copiii dumneavoastră” spunea, la finalul programului artistic, Dorina Arion totodată felicitându-i pe cei mici pentru momentele oferite.

La rândul lor, gazdele au oferit celor mici darurile pe care Moş Nicolae le lăsase pentru ei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS