Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

Conducerea PRU s-a cristalizat la Turda într-o atmosferă de sărbătoare. Au fost şi surprize la vot!

PRU
Typography

Filiala PRU Turda a organizat şi desfăşurat adunarea generală a conferinţei pentru alegera conducerii formaţiunii, eveniment prin care s-a dorit - se poate spune - statuarea structurii conducerii filialei locale a PRU.

Printre invitaţii prezenţi la eveniment s-au aflat Alexandru Cordoş (preşedintele organizaţiei judeţene), Dorina Arion (preşedinte organizaţia judeţeană de femei) şi Martina Luca (preşedinte organizaţia judeţeană de tineret), alături de aceştia aflându-se şi membrii componenţi ai biroului executiv interimar: Andrei Todea (vicepreşedinte), Sorin Radu (vicepreşedinte), Florin Florescu (vicepreşedinte), Călin Gore (vicepreşedinte), Ioan Onacă(vicepreşedinte), Ana-Maria Revnic (preşedinte Organizaţie Femei), Emil Cătinaş (preşedinte Seniori), Paul Macarie (preşedinte Organizaţie Tineret), Alexandru Hola (membru), Andreea Burz (secretar) şi Violeta Zvîc (trezorier).

După alocuţiunile invitaţilor, preşedintele interimar Răzvan Ciortea a prezentat un raport de activitate al proaspetei organizaţii, raport în care elementul demn de luat în seamă a fost numărul de voturi atras de PRU Turda la paralmentarele de la finele anului trecut, număr destul de mare pentru o filială de partid înfiinţată cu foarte puţin timp înaintea scrutinului.

De asemenea, fiind candidat pentru funcţia de preşedinte al PRU Turda, Răzvan Ciortea s-a prezentat în faţa celor prezenţi inclusiv cu ideile pe care le are şi pe care le doreşte a fi puse în practică ulterior alegerii sale în funcţai de preşedinte.

După constatarea îndeplinirii procedurilor necesare, s-a trecut la vot.

La momentul la care comisia de validare a votului - al cărei preşedinte era Doru Dediu - a prezentat rezultatele, au apărut şi primele surprize. Chiar dacă nu au fost de natură să schimbe rezultatul votului, surprizele au existat.

Astfel, pentru funcţia de preşedinte, pe buletinul de vot era trecut numele unui singur candidat - Răzvan Ciortea - singurul care şi-a anunţat şi depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al filialei. Totuşi, la momentul votului, alegătorii puteau să facă propriile propuneri direct pe buletinul de vot pe care să îl introducă în urnă.

Astfel, din numărul total de 118 voturi, toate au fost valabil exprimate, nefiind voturi anulate. Şi din 118 voturi, candidatul Răzvan Ciortea a obţinut 107 voturi, celelalte 11 fiind împotrivă în sensul în care unii dintre alegători aveau şi alte opţiuni în afară de cea trecutpă în mod oficial pe buletinul de vot.

Astfel, surpriza a fost că, în afară de Răzvan Ciortea, alte cinci persoane s-au regăsit în opţiunile votanţilor, însă voturile obţinute de aceştia, cum spuneam, nu au fost de natură să îi pună probleme candidatului dorit de majoritate.

Dacă Răzvan Ciortea a devenit preşedintele PRU Turda cu un număr de 107 voturi din 118 (90,68%), tot pentru funcţia de preşedinte au mai fost votaţi şi Florin Florescu (cu 5 voturi, adică 4,24%), Paul Macarie şi Sorin Radu (cu câte două voturi fiecare, adică 1,69%) şi Ana-Maria Revnic şi Călin Gore (cu câte un vot, adică 0,85%).

Referitor la componenţa biroului executiv al filialei turdene a PRU, aceasta nu s-a schimbat deloc comparativ cu cea a biroului nterimar, ba chiar a fost completată, întregul birou fiind votat în bloc cu un număr de 118 voturi din 118.

Astfel, componenţa biroului executiv ales al PRU Turda este următoarea:

 1. Todea Andrei-Ioan - vicepreşedinte
 2. Radu Sorin-Viorel - vicepreşedinte
 3. Florescu Florin-Lucian - vicepreşedinte
 4. Gore Călin - vicepreşedinte
 5. Onacă Ioan-Adrian - vicepreşedinte
 6. Revnic Ana-Maria - preşedinte organizaţia de femei
 7. Burz Andreea - secretar
 8. Zvîc Violeta - trezorier
 9. Cătinaş Emil - preşedinte organizaţia de seniori
 10. Mînzat Ioana-Daniela - membru
 11. Macarie Paul-Flaviu - preşedinte organizaţia de tineret
 12. Hola Alexandru - membru

Odată ales în funcţia de preşedinte al filialei turdene a Partidului România Unită, Răzvan Ciortea a dorit să mulţumească tuturor pentru încredere, totodată spunând: “sperăm că numărul membrilor va creşte, să devenim o forţă pe plan local şi să vă demonstrez vă voturile dumneavoastră nu au fost acordate în zadar”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS