Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Tue, Mar
271 New Articles

PRU şi-a ales conducerea la nivel naţional. Alexandru Cordoş este vicepreşedinte iar Turda a avut reprezentanţi la eveniment

PRU
Typography

O delegaţie reprezentând Partudiul România Unită din Turda a fost prezentă astăzi la Bucureşti, la conferinţa naţională a PRU care a avut loc în această dimineaţă şi în cadrul căreiaau fost alese forurile de conducere a Partidului România Unită.

Răzvan Ciortea (preşedinte PRU Turda) împreună cu Viorel Radu, Andrei Todea şi Florin Florescu (toţi trei în calitate de vicepreşedinţi ai PRU Turda) au reprezentat municipiul Turda alături de Martina Luca (preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret a PRU) şi Dorina Arion (preşedinte al organizaţiei judeţene de femei a PRU), delegaţia judeţului Cluj fiind condusă de Alexandru Cordoş (preşedinte al organizaţiei judeţene a PRU).

În calitate de invitaţi, la conferinţa de la Bucureşti au fost prezenţi şi Codrin Ştefănescu (PSD) dar şi Cristian Bodea (fost PNL) fiecare dintre ei având discursuri în deschiderea evenimentului.

În urma voturilor acordate de cei prezenţi la conferinţa de alegeri preşedinte al PRU a fost ales Andrei Alexandru Piticaş, Alexandru Cordoş devenind unul dintre vicepreşedinţii PRU.

Fostul preşedinte Bogdan Diaconu, însă, nu şi-a mai dorit o funcţie de conducere, rămânând doar preşedinte fondator al Partidului România Unită.

Biroul Permanent Naţional al PRU este format din 25 de persoane (dintre care 12 sunt vicepreşedinţi) şi din acesta fac parte, aşadar, Alexandru Cordoş (care răspunde de zona de nord-vest a României) dar şi Martina Luca, aleasă în funcţia de secretar adjunct.

De asemenea, la evenimentul de la Bucureşti au mai fost prezenţi reprezentanţi ai PRM şi ai Noii Drepte, astfel confirmându-se odată în plus alianţa formată între PRU, PRM şi ND. Chiar mai mult, Partidul Românilor de pretutindeni a fuzionat cu PRU, fiind absorbit de acesta din urmă.

Evenimentul de la Bucureşti a beneficiat şi de vizita unor naţionalişti europeni: naţionalistul britanic Nick Griffin (preşedinte al Alliance for Peace and Freedom) şi naţionalistul italian Roberto Fiore (preşedinte al Forza Nuova).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS