Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

Tinerii Partidului România Unită, aproape de tradiţiile şi valorile româneşti

PRU
Typography

Data de 25 mai este una cu dublă semnificaţie pentru poporul român, la această dată marcându-se atât Ziua Eroilor cât şi Înălţarea Domnului.

Membrii Organizaţiei de Tineret a Partidului România Unită vor fi prezenţi, la nivelul întregului judeţ Cluj, la evenimentele care marchează atât Ziua Eroilor cât şi Înălţarea Domnului, evenimente constând în slujbe religioase şi momente comemorative.

Astfel, tinerii din PRU doresc să arate că, dincolo de preocupările zilnice, sunt aproape şi pun accent pe păstrarea tradiţiilor şi pe valorile româneşti.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS