Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Sărbătorind iubirea!

PRo
Typography

Dragi prieteni, luna februarie este luna iubirii. Valentine's day, sărbatoarea pe rit american si  Dragobetele, sărbătoarea tradițională românească creează minunatul prilej de se putea transmite sentimentele si simțămintele celor care iubesc si traiesc dragostea cu toată ființa.

Dora Arion, președinta organizației de femei PRO ROMANIA TURDA  a organizat un eveniment frumos unde tema discutată a fost iubirea. Doamne si domnișoare ,  cu statut de membru sau simplu simpatizant PRO ROMANIA  au participat iar atmosfera a fost deosebită .  La eveniment au participat si colegele noastre de la Cluj  , Maria Macrea si Petruța Bocoș .

Concluzia zilei este următoarea  : intensitatea iubirii si virtutea  tinereții  este in sufletul fiecăruia . Depinde doar de noi dacă iubim si cât iubim  si cât de tineri ne simtim .

Felicitări colegilor noastre  !  

Dragi prieteni , să iubiți si să fiți iubiți  .

Suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA