Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Saşa sare la gâtul realizărilor lui Lojigan: “Prea puțin și prea târziu!”

PRo
Typography

Într-un comunicat transmis astăzi, candidatul Pro România la fotoliul de primar al municipiului Câmpia Turzii - Cozmin Saşa - face referiri la realizările despre care primarul Dorin Lojigan face vorbire în spaţiul public ca reuşite ale administraţiei pe care o conduce.

Iată ce spune Cozmin Saşa într-un text pe care îl semnează “Cozmin Sasa, Președinte Pro România și candidat la funcția de Primar al municipiului Câmpia Turzii”:

Se rulează zilele aceste in spațiul public tot felul de “grandioase realizări “ ale administrației Lojigan.
Un lucru bun ca se întâmplă asta! Este bine ca s-a făcut și atât! Este ca și cum te-ai minuna de un pompier că stinge un foc, sau de o inimă că bate, sau de un plămân care respiră! Nu își fac decât datoria pentru care au fost aleși și pentru care sunt plătiți!
Sunt naivi și efectiv ne jignesc inteligența dacă își închipuie că nu decodificăm în nota corectă această “ avalanșa de realizări” și anume aceea de gargară cu caracter electoral.
Doi ani de zile nu au făcut nimic, sau au mimat că fac, au savurat funcțiile, sinecurile, au ținut-o dintr-un festival in altul; abia in al-III-lea an s-au gândit că ar trebui sa facă totuși ceva și acum, pe ultima sută de metri, când mai sunt câteva luni pana la alegeri, ne livrează o explozie de bunăstare, cu proiecte care se vor derula majoritatea intr-un viitor iluzoriu! Prea puțin și prea târziu!