Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Pro România are organizaţie şi în Aiton

PRo
Typography

Tineri cu mult elan si entuziasm , încrezători în puterea lor de muncă  , au convingerea că vor reuși să fie de un real folos comunității pe care o reprezintă.   In prezenta Prim Vicepresedintelui Remus Lăpușan, cu unanimitate de voturi , a fost ales Președinte al organizației domnul Marius Chiorean secondat de cei doi Vicepreședinți Raul Ciobanu si Mihai Giga.

Tinerii si-au propus să susțină proiectele pentru modernizarea comunei dorindu-si ca toate străzile sa fie asfaltate si toate locuințele sa fie racordate la utilități ( apa , canal si gaze ) . Dar pentru ca să renască comuna iar tinerii să fie încurajați sa-si construiască case si sa se stabileasca intr-unul dintre sate , organizatia doreste amenajarea unui teren de sport cu nocturnă si gazon sintetic .

Le uram mult succes si rezultate pe masura aspirațiilor care îi animă  .

Suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA!