Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Ziua Porților Deschise la USR Turda

USR
Typography

USR Turda își deschide porțile. Turdenii sunt invitați să participe la conferințele de presă ale USR.

Uniunea Salvați România, filiala Turda, vă invită în data de 15 septembrie  2018,  de la ora 18, la o întâlnire neconvențională la sediul din Turda, str. Dr. Ioan Rațiu nr 41, ap. 9.

Mihai Goțiu, senator USR de Cluj și membrii filialei turdene îi invită pe toți turdenii altături de presa locală la un eveniment  de factură neconvențională. Vă așteptăm la  sesiune de discuții libere despre politica locală și națională cât și, în premieră, la o conferință de presă, cu participarea publicului.

În orele dimineții vom participa la o amplă acțiune de ecologizare organizată la nivel global, coordonată de Let's do it Romania.

Toate persoanele interesate sunt invitate să participe alături de noi.

Emil Turdean
Președinte USR Turda

Informații suplimentare:
Secretariat USR Turda
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: 0758-382081