Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Tue, Apr
272 New Articles

Comunicat USR Turda, despre ciolan şi orice anti PSD

USR
Typography

Ne aflăm într-o perioadă în care PSD nu are altă preocupare decât împărțirea ciolanului, atât la nivel local, cât și la nivel central.

În timp ce România se afundă în subdezvoltare, în timp ce podurile, căile ferate și drumurile țării se degradează constant, în timp ce tinerii pleacă în alte țări, liderii PSD au ajuns să se sfâșie între ei în bătălia pentru banii publici. În toată țara, membri PSD au fost solicitați să susțină una dintre cele două tabere care își dispută conducerea centrală a PSD.

USR Turda protestează împotriva corupției și incompetenței care au pus stăpânire pe România. De la sistemul promovat de liderul PSD Turda, Cristian Matei, care și-a numit toată familia în funcții de conducere și până la nivel central, unde Liviu Dragnea a umplut ministerele cu oameni din Teleorman, sistemul este la fel de putred.

Facem un apel la oamenii care nu au fost implicați până acum în politică să se alăture Uniunii Salvați România. USR are nevoie de oameni noi, integri, buni profesioniști, capabili să scoată România din bezna morală în care a adus-o guvernarea PSD.

Vă așteptăm în rândurile USR, avem nevoie de ajutorul vostru. Cu toții ne dorim o Românie modernă, în care cetățenii să fie respectați de cei care îi conduc.

Filiala USR Turda
24.09.2018