Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Mon, Apr
271 New Articles

USR Turda te aşteaptă să îţi întrebi deputatul

USR
Typography

Printr-un anunţ transmis public, USR Turda invită cetăţenii la o întâlnire cu parlamentarul Emanuel Ungureanu, care va fi prezent la sediul USR Turda la finalul acestei săptămâni.

Iată, mai jos, anunţul transmis de filiala turdeană a USR, anunţ semnat de Emil Turdean, preşedinte al USR Turda:

Emanuel Ungureanu, deputatul care te reprezintă din partea USR, este invitatul filialei USR Turda. El vine în întâmpinarea problemelor tale și dorește să știe cu ce dificultăți te confrunți, ce sugestii, sesizări și idei ai pentru rezolvarea problemelor, pentru binele tău, al familiei tale și al Turzii.

Vineri, 26 octombrie 2018, de la ora 17 vino să stai de vorbă cu deputatul tău la sediul USR din str. Dr. I. Rațiu nr. 41, etaj 2, ap 9.

Fă-ți vocea auzită în Parlamentul României!

Emil Turdean
Președinte USR Turda