Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Thu, Dec
131 New Articles

USR transmite “Clarificări privind lista candidaților USR PLUS Cluj”

USR
Typography

În ultimele zile au apărut în spațiul public informații  privind lista candidaților Alianței USR-PLUS la alegerile locale din iunie 2020.

Pe această cale, USR Cluj dorește să menționeze că lista candidaților la alegerile locale este încă obiectul  negocierilor, nu există o listă definitivă, iar cele apărute în spațiul public nu reflectă rezultatul final al negocierilor dintre cele două partide politice.

USR Cluj împreună cu partenerul Plus Cluj vor comunica aceste rezultate în momentul definitivării discuțiilor la fiecare nivel al celor două partide.

Cătălin Sălăgean
Președinte USR Cluj