Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Europarlamentarul Maria Grapini: „Președintele Iohannis s-a lăudat cu banii aduși, înainte de a fi un acord cu Parlamentul European!"

PPUsl
Typography

Europarlamentarul umanist Maria Grapini transmite că anunțul Președintelui României Klaus Iohannis, potrivit căruia României i-au fost alocate 80 de miliarde de euro pentru programe europene, este unul pripit, deoarece astăzi europarlamentarii liberali au votat în Parlamentul European Rezoluția care combate înțelegerea din Consiliul European.

„Astăzi s-a dezbătut în Parlamentul European negocierea „reușită" de Consiliul European. Concluzia e că majoritatea dintre eurodeputați nu au fost de acord cu hotărârile Consiliului! S-a grăbit domnul Iohannis să dea ca certe cele 80 de miliarde de euro", transmite umanista Maria Grapini pe pagina sa oficială de Facebook.

Maria Grapini mai punctează faptul că abia după votul Rezoluției de azi, începe negocierea cu Parlamentul European: „Președintele Iohannis s-a lăudat cu banii aduși înainte de a fi un acord cu Parlamentul European!".

Biroul de presă