Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Scrisoare deschisă a PPUsl: S.O.S. Autostrada Transilvania - apel al umaniştilor clujeni

PPUsl
Typography

Reprezentnţii PPUsl Cluj se arată preocupaţi de autostrada Transilvania. Atât de preocupaţi încât au transmis o scrisoare deschisă reprezentanţilor clujenilor în Parlamentul României în care, printre altele, cereau includerea în buget sume referitoare la finalizarea autostrăzii.

Iată ce conţine, de fapt, scrisoarea umaniştilor clujeni:

Doamnelor/domnilor reprezentanti ai clujenilor in Parlamentul  Romaniei

Partidul Puterii Umaniste-social-liberal, filiala Cluj, va roaga sa solicitati includerea in bugetul tarii pentru anul 2019 a sumelor necesare finalizarii autostrazii Transilvania.

Constructia autostrazii Transilvania a demarat in anul 2004, dupa care a inregistrat numeroase recorduri negative: cel mai mic numar de kilometri de autostrada dati in folosinta in aproape 15 ani, cele mai mari costuri raportate la kilometru de autostrada, daune achitate constructorului initial pentru nerespectarea obligatiilor asumate prin contract de catre beneficiar, etc.

Umanistii Clujeni va indeamna, in calitate de reprezentanti ai clujenilor in Parlamentul Romaniei sa faceti un gest de normalitate si sa sustineti cu totii, indiferent daca va aflati la putere sau in opozitie, cauza autostrazii Transilvania.

“Bucata” de autostrada data in folosinta este utilizata in prezent ca centura de ocolire a Municipiului Cluj-Napoca.

Va rugam sa aveti amabilitatea de a ne comunica decizia Domniilor-Voastre la adresle e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

In speranta ca veti sustine demersul nostru, va rugam sa primiti, Doamnelor/Domnilor Parlamentari; expresia inaltei noastre cosideratii.

Cu stimă,
Preşedinte interimar Filiala Judeteana Cluj PPUsl
Coordonator Regiunea Nord-vest
Mihaela Anica MAZET ROZOR