Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Alianța Pentru Patrie condamnă FERM orice concurs trucat la Consiliul Județean Cluj

APP
Typography

Potrivit presei clujene, Direcția Națională Anticorupție ar fi deschis un dosar de urmărire penală privind două concursuri trucate, efectuate de Consiliul Județean Cluj.

Călin Cotârlă și Ligia Cîinean – doi dintre apropiații președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, ar fi primit funcții „călduțe" în executivul Consiliului Județean, în baza unor concursuri TRUCATE!

Domnule Tișe, dacă acuzațiile DNA Cluj se adeveresc, atunci toate atacurile pe care ștabii liberali le-au aruncat la adresa domnului Liviu Dragnea, se vor întoarce, ca un bumerang, împotriva dumneavoastră!

Domnule Tișe, avocat de profesie fiind, cum v-ați permis să încălcați legea, pentru satisfacerea intereselor de partid?

Domnule Daniel Buda, sunteți de acord cu ILEGALITĂȚILE comise de CJ CLUJ?

Alianța Pentru Patrie solicită Direcție Naționale Anticorupție – structura teritorială Cluj să-și facă datoria cu obiectivism și celeritate, astfel încât vinovații să fie găsiți și pedepsiți CÂT MAI REPEDE CU PUTINȚĂ!