Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Comunicat APP Cluj: Cum să îl feliciti pe unul care aduce război în țară, că nu ne-a atacat nimeni și nu ne-a amenințat nimeni, nici pe noi și cu atât mai puțin pe americani...se caută "Pricină de bușeală" sau e doar o formă de terorizare?

APP
Typography

Din perspectiva voastră oamenii nu trebuie lăsați fără frică, fără teroare, trece una apare alta, ca nu cumva să fim liberi.

Domnule Dincu, noi vedem, poporul vede și înțelege ce se întâmplă. Nu ne-a consultat nimeni nici în privința bazei de la Deveselu, nici în privința invaziei recente cu trupe, "aliate".

Poporul crede că stăpânii vostri v-au cerut să găzduiți trupele lor pe teritoriul țării noastre fara un motiv valid și fără o amenințare reală.  

Terorizarea poporului cu teme fara suport, o știți mai bine decât noi, este o subjugare psihologica și, de ce nu, in cele din urmă economică

Noi, Alianța Pentru Patrie, vom fi ÎNTOTDEAUNA alaturi de toți cei care iubesc aceasta tara și privesc cu durere la ceea ce este orchestrat politic în momentul de față." declară Bogdan Adrian BICA, președintele APP Cluj.