Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, Mar
163 New Articles

Mircea Irimie s-a alăturat republicanilor

PR
Typography

Cu titlul “Fost deputat de Cluj s-a alăturat Partidului Republican”, pe site-ul Partidului Republican apare un comunicat prin care se aduce la cunoştinţa publicului ca fostul viceprimar şi fostul deputat turdean Mircea Irimie s-a alăturat Partidului Republican.

Citiţi, mai jos, comunicatul de pe site-ul PR.

Fostul deputat de Cluj, Mircea Irimie, s-a alăturat Partidului Republican. Acesta va ocupa funcția de președinte al filialei Cluj a Partidului Republican și de vicepreședinte al formațiunii la nivel național.

Mircea Irimie a ocupat în perioada 2008 – 2012 funcția de Viceprimar al Municipiului Turda, iar între 2012 – 2016 a fost deputat de Cluj, fiind unul dintre cei mai activi reprezentanți din Parlamentul României din județul Cluj inițiind 94 de propuneri legislative din care 19 au devenit legi, ele producând efecte și astăzi în România. Totodată, Mircea Irimie a ocupat și funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social.

„Am decis să mă alătur echipei formate de fostul meu coleg Marian Cucșa pentru că reprezintă un proiect îndrăzneț, construit în jurul unor valori comune pe care le împărtășim, precum suveranitate, națiune, familie. Alături de celelalte filiale ale Partidului Republican am convingerea că vom putea pune umărul la rezolvarea problemelor socio-economice cu care se confruntă România, vom fi vocea care spune clar că drepturile şi libertăţile cetăţeneşti sunt piatra de temelie a oricărei comunităţi şi că ele nu pot fi încălcate în nicio împrejurare şi cu nicio justificare. Românii au nevoie de oameni care să se luptă pentru ei, pentru interesul comunităților locale, dar și al României”, a spus Mircea Irimie.

„România copiilor noștri are nevoie de un proiect reformator, susținut de cât mai mulți politicieni care nu sunt capturați de către grupurile de interese interne sau din afara partidelor. Mă bucur că Mircea Irimie a ales să vină alături de Partidul Republican pentru a construi un pol suveranist în România, iar alături de colegii din Alianța AUR să putem reprezenta o forță a patrioților în România. Îmi doresc să ni se alăture, în acest proiect, cât mai mulți oameni de valoare!”, a afirmat președintele Partidului Republican, Marian Cucșa.