Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

Republicanii s-au lansat oficial în România!

PR
Typography

În fața a peste 800 de delegați din toate colțurile țării, Partidul Republican din România a organizat Congresul de lansare la Palatul Parlamentului.

Am venit în fața românilor cu un mesaj de unitate și de luptă pentru protejarea intereselor acestora și de guvernare a României pentru români.

Alături de noi au fost partenerii noștri din AUR și Alianța Național Țărănistă.

Mesajul președintelui AUR, George Simion, a fost unul clar: avem nevoie de forțe creștine, de forțe patriotice, care să pună familia la baza societății, avem nevoie de soluții, avem nevoie de programul „Reconstruim România”, dar cel mai important, avem nevoie de unitate între noi.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, le-a cerut membrilor prezenți votul ca împreună cu AUR și Alianța Național Țărănistă, Partidul Republican să candideze pe liste comune la toate tipurile de alegeri în 2024 pentru a da o șansă României.

Opinia de vot “pentru” exprimată de cei peste 800 de delegați prezenți a fost unanimă.