Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Alin Bîlcu expune la Galeria “Valer Suciu”. Lucrările pot fi vizionate începând cu 24 iulie

24 iulie - 5 august 2020 - un interval de timp sub semnul artei, interval în care iubitorii artei plastice pot vedea la Galeria de Artă "Valer Suciu" expoziția pictorului turdean MIRCEA ALIN BÎLCU. Creațiile sale au ecouri în pictura clasică românească și cuprind naturi statice cu flori, naturi statice cu vânat, peisaje citadine, peisaje cu pădure. Pe lângă acestea, autorul a inclus în expoziția sa si un autoportret.

Mircea Alin Bîlcu a absolvit Academia de Arte Vizuale, secția pedagogie, la clasa profesorului Radu Șerban. Este profesor de educație plastică la Școala Gimnazială "Teodor Murășanu" și la Scoala Gimnazială "Avram Iancu" -Turda iar din 2007 este membru al U.A.P.România - Filiala Turda.
A participat la numeroase expoziții de grup în Turda, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Hunedoara, Bistrița.Din 2007, participă anual la expoziția de grup "Salonul Anual de Artă", organizată de UAP România- filiala Cluj - Napoca la Muzeul de Artă din Cluj Napoca. În anul 2018 a obținut premiul al II-lea la concursul Plein -Air organizat de Casa de Cultură Turda.
 Pictorul Mircea Alin Bîlcu revine acum cu o expoziție personală, pe care vă invităm să o vizitați la Galeria de Artă din Turda din 24 iulie până în 5 august, de lunea până vinerea, între orele 10,00- 16,00, cu respectarea normelor sanitare prevăzute de lege.

Casa de Cultură Turda