Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

COMEDIE, DRAMĂ ȘI POEZIE la Teatrul Național Aureliu Manea Turda

Finalul acestei săptămâni ne aduce cinci evenimente mult așteptate la Teatrul Național Aureliu Manea.  Joi, de la ora 19.00, urmărim spectacolul „Îngrijitorul”, în regia Andreei Nagy. Realizat în parteneriat cu UBB Cluj-Napoca, spectacolul propune o incursiune în lumea lui Aston, Mick și Davies care se află într-un punct de cotitură al vieții lor: căutarea unei identități, a unei stabilități în ceea ce privește mersul vieții lor.

Vineri, de la ora 19.00, ascultăm cu drag poeziile marelui autor transilvănean Octavian Goga la evenimentul „În mine câteodată”. Recitalul va fi acompaniat de muzică live și își propune să ilustreze gândurile care vizează eternele frământări ale omului, combinând în mod armonios sensibilitatea poetică specifică trecutului cu muzica produsă de instrumente moderne.

 

„Take, Ianke și Cadîr” revine pe scena Teatrului, spre încântarea tuturor iubitorilor de comedie clasică. Spectacolul aduce în scenă o temă de mare actualitate: realțiile inter-etnice dintre un român, un evreu și un turc. Acestă piesă despre toleranță, prietenie și dragoste, în regia lui Ovidiu Cosac, va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului.

Încheiem săptămâna cu două evenimente care vor avea loc duminică. De la ora 11.00, cei mici se vor bucura de aventurile năzdrăvanilor Naf-Naf, Nif-Nif și Nuf-Nuf, în spectacolul pentru copii „Cei Trei Purceluși”, iar seara de la ora 20.00, urmărim proiecția filmului „Fra Diavolo”(1933), o comedie care îi are în rolurile principale pe Laurel și Hardy (Stan și Bran).

Pentru rezervări puteți suna la numărul: 0264 311 952. Bilete online: www.teatrulaureliumaneaturda.ro , www.tomtix.ro. Mai multe detalii despre fiecare spectacol găsiți pe site-urile menționate, precum și pe pagina de Facebook a Teatrului: www.facebook.com/teatruturda .

Vă așteptăm cu drag la Teatru!