Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Programul evenimentelor dedicate Revoluţiei la Turda

Administraţia turdeană a făcut public programul ceremonialului militar-religios organizat cu ocazia  Zilei Memoriei Victimelor Comunismului în România şi a Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii.

Evenimentul va avea loc marţi, 22 decembrie 2020, cu începere de la ora 12,00, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din faţa Primăriei Municipiului Turda şi va cuprinde următoarele momente:

Ora 12.00

  • sosirea delegaţiei oficiale
  • intonarea Imnului Naţional al României
  • serviciu religios (Parastas)
  • alocuţiuni
  • depunerea de coroane de flori

La fel ca alte evenimente publice anterioare din acest an, manifestările prilejuite de  Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertăţii se vor desfășura fără participarea publicului, cu respectarea strictă a regulilor sanitare și de distanțare prevăzute în reglementările în vigoare la nivel național, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.