Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Eveniment special de „Dragobete” la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii sărbătoresc iubirea, printr-un eveniment special, organizat miercuri, 24 februarie 2021, de la ora 18:30.

Evenimentul va avea loc în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii și va include momente tradiționale, de folclor și multă voie bună. De asemenea, elevi de la școlile din municipiu vor face declarații de dragoste tradiționale.

Marius Ciprian Pop și Elisabeta Guzu vor fi implicați într-o scenetă care-i va transpune pe spectatori într-o nuntă tradițională, a cărei cununii civile va fi oficiată chiar de Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii. În cadrul aceleiași scenete va participa și grupul Felicitas. Ansamblurile "Mugurelul" și "Ardeleana" ale Centrului Cultural Câmpia Turzii vor prezenta momente de joc popular ardelenesc.

Intrarea la eveniment este liberă, însă cu respectarea măsurilor de protecție sanitară aflate în vigoare. Astfel, doar 250 de persoane vor avea acces în sală. Acestea vor purta măști de protecție pe toată durata evenimentului.

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea