Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Spectacol aniversar dedicat Zilei Internaționale a Femeii

Luni, 8 martie 2021, de la ora 18:30, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizează un spectacol aniversar dedicat doamnelor și domnișoarelor din municipiul nostru.

În acest an am ales să sărbătorim feminitatea prin cântec și poezie, dar și prin muzică bună, într-un mix de trăiri și emoții intense.

Capul de afiș al evenimentului - actorul Dorel Vișan - va recita publicului feminin poezii și va omagia mama, femeia printr-o prestație de excepție.

De asemenea, Cvartetul ALTERQUATOR va oferi publicului o serie de partituri și refrene din repertoriul jazz, operă, în manieră modernă de crossover, fiind capabili să creeze "show" în sensul cel mai propriu al cuvântului.

Soprana Lorena Puican și solistul Octavian Popa sunt cei care vor sensibiliza audiența într-o manieră distinctă, autentică.

Accesul la spectacol este gratuit și se va desfășura în Sala de Spectacole "Mircea Mihășan" a Palatului Cultural "Ionel Floașiu".

Datorită pandemiei, se vor respecta măsurile de ocupare în sală (30% din capacitatea sălii), iar persoanele prezente vor purta mască de protecție pe toată durata spectacolului!

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea