Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Turdeanul Cornel Vana ne invită pe toţi la noua sa expoziţie

Viața artistică a Turzii se îmbogățește în luna septembrie cu expoziția de artă plastică CENTURIONUL DIN CAPERNAUM, ce aparține artistului CORNEL VANA.Vernisajul și lansarea albumului omonim vor avea loc în data de 13 septembrie 2021 de la ora 16,00 la Galeria  de Artă ''Valer Suciu''.

La deschiderea expoziției vor fi prezenți: pr. prof. univ. dr. Ioan Bizău, prof. univ. dr. Dorel Găină, prof. dr. Răzvan Mihai Neagu, jurnalistul Demostene Șofron și rapsodul popular Nucu Pandrea.

Izvorul de inspirație al lucrărilor este biblic, autorul valorificând bogata simbolistică a centurionului din Capernaum asociat cu smerenia, speranța, puterea credinței și grija pentru aproapele său.

Expoziția va fi deschisă în perioada 13- 29 septembrie 2021, programul de vizitare fiind: luni-vineri - între orele 10,00-16,00 iar sâmbăta și duminica între orele 14,00-  18,00.

Casa de Cultură Turda