Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Programul Ceremonialului militar - religios organizat cu ocazia Zilei Memoriei Victimelor Comunismului în România şi a Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii

Evenimentul se va desfăşura cu începere de la ora 12:00, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din faţa Primăriei Municipiului Turda şi va cuprinde următoarele momente:

Ora 12:00

  • sosirea delegației oficiale
  • intonarea Imnului Naţional al României
  • serviciu religios (Parastas)
  • alocuţiuni
  • depunere oficială de coroane
  • încheierea evenimentului

Depunerea de coroane și jerbe de flori se va desfășura conform Legii 215/2016 privind ceremoniile oficiale. După incheierea ceremoniei oficiale pot fi depuse coroane și jerbe de flori și din partea altor entități sau persoane care doresc să aducă un omagiu eroilor martiri ai Revoluției Române.

La fel ca alte evenimente publice anterioare, manifestările prilejuite cu ocazia Zilei Memoriei Victimelor Comunismului în România şi a Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii se vor desfășura în format restrâns cu respectarea strictă a regulilor sanitare și de distanțare prevăzute în reglementările în vigoare la nivel național privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Biroul de presă