Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Matematicianul Gergely Eugen - expoziţie dedicată la galeria “Valer Suciu” din Turda

Camera Deputaţilor a stabilit ca pe 10 ianuarie să se sărbătorească Ziua Matematicii, a Informaticii şi a Ştiinţelor Naturii.

Astfel, pe 10 ianuarie, de la ora 17.00, la galeria de artă “Valer Suciu” din Turda se deschide expoziţia dedicată matematicianului Gergely Eugen (Jeno) care, fiind pasionat de pictură, în timpul liber a pictat.

Lucrările expuse se regăsesc în colecţia colecţionarului Zoltan Mladzsi Ionescu.

Invitaţi la evenimentul expoziţional din 10 ianuarie sunt Kasa Zoltan - student al profesorului Gergely, actualmente profesor universitar doctor la UBB - profesor Mariana Picovici - director adjunct la Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu” - şi profesor Crina Mirea, tot de la Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu”.