Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Potaissa Music Night la Turda - Tango argentinian “Yo soy Maria”

POTAISSA MUSIC NIGHT, ediția a III-a, vă propune anul acesta spectacolul de tango argentinian YO SOY MARIA pe care îl va susține  CLUJ TANGO ORCHESTRA, formată din  muzicieni profesioniști, membri ai Filarmonicii de Stat Transilvania, ai Operei Naționale din Cluj și ai Colegiului de muzică „Sigismund Toduța”.

Solista este Victoria Cormoș, o prezență scenică încântătoare, cu un CV muzical impresionant, de la roluri de pe scena Operei Naționale până la ringul de tango iar invitatul special al orchestrei este maestrul Claudiu Hontilă-vioara, de la Filarmonica de Stat Transilvania, un instrumentist complet, cu prezențe   pe scenele  internaționale.

În repertoriu veți recunoaște tangouri celebre precum: Por Una Cabeza, El Choclo, La Cumparsita sau din lucrările marelui Astor Piazzolla: Oblivion, Libertango.

Nu vor lipsi nici tangourile românești cu inegalabilul parfum interbelic, precum Zaraza, Iubesc Femeia, Hai acasă, puișor.

Horia Călin Pop și Ioana Lascu, precum și Vlad Zoicaș și Irina Rusu, dansatori cu experiență pe ringurile de dans, vor aduce în fata publicului farmecul și misterul tangoului iar tinerii de la Clubul de dans „ Potaissa” – Turdane vor purta pe aripile dansului clasic.

Evenimentul va avea loc în data de 30 iunie 2022 de la ora 19,30 în Parcul Central Turda iar rezervarea locurilor se face la Casa de Cultură Turda, str. Avram Iancu, nr. 12  între orele 8,00-16,00, telefon 0744768465.

Casa de Cultură Turda